Twee avonden feest!

Twee avonden feest tijdens tweede editie Night of the DJ’s 2014 in Berlicum!

DSC_9741

 

Op 31 oktober en 1 november vindt de Night of the DJ’s weer plaats. Het is de tweede keer dat dit feest in de Gouden Leeuw in Berlicum wordt georganiseerd.

Tijdens de twee avonden zullen verschillende DJ’s uit eigen dorp, verdeeld over twee podia, hun draaikunsten ten gehore brengen.

In tegenstelling tot vorig jaar, beslaat het feest maar liefst twee avonden. Vrijdag 31 oktober staat in het teken van Night of the ‘old’ DJ’s. Tijdens deze avond zullen oude rotten uit het vak, zoals Bert van Druenen, Richard Blokx en Ad van Schijndel, optreden in het café van Herberg de Gouden Leeuw. Tijdens deze avond zal vooral muziek uit de 70’s, 80’s en 90’s de revue passeren.

DSC_9746

Op zaterdag 1 november, tijdens de ‘traditionele’ Night of the DJ’s, zal het feest dit jaar extra lang doorgaan. Van 21.00 uur tot 03.30 uur kan er gedanst worden op verschillende beats.

Om 21.30 uur zal de avond spectaculair geopend worden met een verrassingsact en daarna zullen 15 DJ’s uit Berlicum afwisselend optreden in zowel het café als de zaal. De muziekstijlen zullen variëren van
feestmuziek tot Dance en van R&B naar Rock, wat de avond geschikt maakt voor iedereen.

10719544_715857768490763_579512036_n

Op zaterdagmiddag is er speciale aandacht voor een selectief gezelschap verstandelijk beperkten van onder andere Adora en stichting Buiten Gewoon. Samen met begeleiding en familie zullen zij op deze middag feest vieren met verschillende DJ’s.

“Het is een feest van Berlicum voor Berlicum en iedereen is welkom. Het is fantastisch om al deze verschillende DJ’s op twee avonden bij elkaar te zien”, zegt Mark Verhoeven, medeorganisator van Night of the DJ’s. “Na het succes van vorig jaar hopen we ook dit jaar weer een prachtig feestweekend neer te zetten waar mensen nog lang over napraten.”

Het idee voor Night of the DJ’s ontstond een aantal jaren geleden in het hoofd van initiatiefnemer Gerbin Blokx. Het doel was een evenement organiseren waarbij zoveel mogelijk Berlicumse DJ’s zouden optreden. Na de succesvolle eerste editie in augustus 2013, zal de tweede editie van Night of the DJ’s in oktober een feit worden.