Night of the DJ’s – Hoe is het idee ontstaan?

Muziek van eigen bodem: De Gouden Leeuw zal op zijn grondvesten schudden. Want met 15 Berlicumse DJ’s, 15 verschillende muziekstijlen verdeeld over twee podia, beloofd ‘Night of the DJ’s’ deze zomer een groot succes te worden. Een avond waar je bij wil zijn en die je zeker niet mag niet missen.
Het idee voor dit evenement ontstond een aantal jaren geleden in het hoofd van initiatiefnemer Gerbin Blokx. Een evenement organiseren waarbij zoveel mogelijk Berlicumse DJ’s zouden optreden leek hem wel wat. Het idee van Gerbin wordt in de zomer van 2013 realiteit.

Vanaf 1992 is Gerbin zelf aan de slag als DJ en heeft hij bij vele gelegenheden achter de draaitafels gestaan. Maar naast deze veelzijdige DJ zijn er in Berlicum nog veel meer DJ’s die regelmatig een feest muzikaal opluisteren en een indrukwekkende staat van dienst hebben. Denk bijvoorbeeld aan een eenmalige comeback van Disco Paradise die in de jaren ’90 Café de Guld regelmatig op de kop zette. Maar ook doorgewinterde DJ Ad van Schijndel, die al vanaf 1974 het DJ-vak uitoefent, zal zijn ervaring laten horen.

Op 31 oktober en 1 november worden 15 Berlicumse DJ’s bij elkaar gebracht in de Gouden Leeuw. Afwisselend over twee podia, In het café en in de zaal, zullen diverse platen gedraaid worden. Van beginnende DJ’s tot oude rotten in het vak; allemaal zullen ze optreden. De muziekstijlen zullen variëren van feestmuziek tot Dance en van R&B naar Rock. Kortom, voor ieder wat wils.

1040124_406164679492166_2106542133_o

Vanaf 21.30 uur zullen de eerste klanken te horen zijn, welke vervolgens niet meer zullen ophouden tot 03.30 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want de avond wordt spectaculair geopend door een Mystery DJ. ‘Night of the DJ’s’ is gratis toegankelijk en iedereen is welkom. Trek je dansschoenen aan, neem je vrienden mee en maak jezelf op voor een legendarische avond uit in Berlicum.

Nieuwsgierig welke 15 DJ’s er op zullen treden? Bekijk hier alle info wat betreft de DJ’s